Ridecentret er nyopført og stod færdigt i 2005
Centret ligger naturskønt op af Poulstrup Sø hvor der er ridestier. 
Der er 26 bokse på 3,65 x 4,25 meter alle med oplukkeligt vindue. Der er i 2011 opført en lade bygning med stald hvor der er plads til 10 heste i seperat stald
Opvarmet sadelrum og rytterstue.
20 x 60 og 25 x 70 meter  ridebaner.
20.5 x 62 meter lys ridehal.
Løbefolde til daglig brug, og resten af ejendommens 11 hektar er udlagt i græsfolde som kan bruges fra første slet hø og sommeren over.
Centret opfylder allerede nu alle krav i den nye hesteveldfærdslov.

Centret drives og ejes af Exam. berider Ole Madsen som købte ejendommen i 2005.

Ole´s intention er at drive et ridecenter hvor hestene bliver passet så optimalt som muligt, og med et godt miljø for både heste/ponyer og ryttere.
Der er derfor bla. mulighed for at få heste på enefold eller fællesfold efter behov. Hø/wrap er en del af det daglige foder, som består af  fuldfoder mûsli.

Ole Madsen er Exam. træner ved Nis Valdemar Hansen på Vilhelmsborg i 1991og Exam. berider ved Søren Vallentin på Finstrupgård i 1994.
Ole Madsen har i sit virke som berider været ansat på Holstebro ridecenter i ca. 4 år og på Lerbæk Hovedgård i ca .7 år hvorefter han er startet som selvstændig i 2005.
Ole Madsen arbejder idag både med spring og dressurryttere, på hjem adr. samt i flere klubber.
Som berider har Ole selv redet og uddannet flere intermediare dressurheste, og i sine yngre dage deltaget i springning til Samsung og Volvo Worldcupstævner med bl.a. placeringer i SA spring og er blevet placeret som nr. 10 til DM i spring for seniorer.
Til beridereksamen opnåede Ole Madsen bla. et 10 tal i rideteori og et 13 tal i undervisning.
Ole Madsen har gennem de sidste år undervist og uddannet flere nye ryttere i Prix sct. Georg og Intermediare dressur.

Ole underviser på alle niveauer lige fra begynder ponyryttere til konkurrenceryttere på S niveau i både dressur og springning.
I sin tid som berider har han haft ryttere med til Em og NM i både dressur og springning for ponyer og junior /ungryttere, samt et utal af ryttere til div. nationale mesterskaber og turneringer.

På centret er der allerede aflviklet de første dressurkurser med Per Sandgaard og Bjarne Elefsen.
Kurserne er blevet afviklet i samarbejde med distrikt 14.
Det er vores intention at der årligt skal afvikles kurser for ryttere som er tilknyttet vores undervisere. Der er på nuværende tidspunkt et sommerkursus på vej.

Læs en sjov gammel artikkel her

Jeg står selvfølgelig til rådighed med yderligere information (se kontakt)

Exam. berider Ole Madsen

Kommentarer

02.12.2021 16:44

Eva Sørensen

Hej Ole
Vil lige høre om du stadig underviser på Pajens Plads, vi har en dreng på 9 år, der har redet i 3, han vil gerne have lidt undervisning på Special, som du godt kender, er der mulighed for det